Protherm solar HelioSet FES2 250 BM vertikal


3 350,00 €
S DPH
(2 791,67 € bez DPH)
Pri produktoch na objednávku sa cena môže líšiť od uvedenej.

HelioSet sú kompletné solárne systémy, ktoré umožňujú prípravu teplej úžitkovej vody pomocou slnečnej energie. Tieto systémy sú navrhnuté pre spoluprácu s plynovými alebo elektrickými kotlami.

  • Dostupnosť: na objednávku
  • Kód: 0010020615

Zdieľať: 
 

Bezpečný nákup

 

Rýchle doručenie, vlastný rozvoz

 

Možnosť vrátenia tovaru do 60 dní bez storno poplatku

Použitie:

Solárny systém umožňuje využitie solárnej energie na prípravu alebo predohrev teplej úžitkovej vody. To umožňuje pokryť až 60% požiadavky na potrebu teplej vody za rok (v lete - až 100%) - teplá voda sa pripravuje zadarmo.

HelioSet je rentabilné riešenie pre menšie zariadenia, kde výškový rozdiel medzi spodnou časťou zásobníka a hornou časťou solárneho kolektora nepresahuje 8,5 m (s použitím dodatkového čerpadla na solárnu kvapalinu - až 12 m).

Systém HelioSet FES2 250 BM je určený na uspokojenie potrieb väčšieho počtu užívateľov. Zostava je určená pre spoluprácu s kotlom s funkciou len na vykurovanie, ktorý dohrieva solárny zásobník v prípade nepriaznivého počasia alebo v zimnej prevádzke.

V prípade že na doohrev zásobníka sa nepoužije vykurovací kotol, je možné dodatočne zabudovať aj elektrickú výhrevnú špirálu, ktorá dohrieva solárny zásobník v prípade nepriaznivého počasia alebo v zimnej prevádzke.

0010020615
na objednávku